Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dalbyovervej 40, Øster Tørslev, DK-8983 Gjerlev J +45 86 47 61 52 +45 29 47 99 52 info@lykkesmeden.dk
Lykkesmeden halmvogn
LykkeSmeden

Halmvogne

Vore egenproducerede halmtræk er udviklet og produceret i Danmark.

HALMVOGNE
Lykkesmeden halmvogn
Lykkesmeden

Halmtræk produceret i Danmark

Hos LykkeSmeden sælger vi vores egenproducerede halmtræk i hele Danmark.

LYKKESMEDEN HALMVOGNE

Fordele

Vores halmvogne er udviklet i marken på baggrund af egne behov og ønsker, og det kommer dig til gode. Du får en halmvogn i bedste kvalitet bygget i de bedste materialer.

Lykkesmeden

HALMVOGNE

Efter stor erfaring med mange års halmkørsel, ved vi hvad en tidssvarende halmvogn kræver. Vore egenproducerede halmtræk er udviklet og produceret i Danmark, dermed bliver der benyttet de bedste typer stål og arbejdsteknikker, så kvaliteten er i absolut top.

Vores halmvognsprogram strækker sig til lige det du går og drømmer om, der er mulighed for at skræddersy din halmvogn lige efter dine behov. Det gælder længde, dækmontering, hydraulisk båndsurring, lakering mm. Vi konstruere den så den passer til dine behov og ønsker. Alle halmvogne levers som standard med lovpligtig lys og bremser.

Vore bedst sælgende halmvogne er uden tvivl vores kærretræk, som består af to halmvogne med hver en lad længde på 7,40 meter koblet sammen. En kombination som denne henvender sig oftest til halmentreprenører samt maskinstationer. Som ekstraudstyr kan der monteres hydraulisk båndsurring, dette gør at ballerne indefra traktorens kabine, kan fastspændes klar til kørsel på vejen, uden unødvendig tid brugt på at surre ballerne klar til vejtransport.

Er du interesseret i en halmvogn, er du velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud på netop din vogn.

Vore egenproducerede halmtræk er udviklet og produceret i Danmark