Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dalbyovervej 40, Øster Tørslev, DK-8983 Gjerlev J +45 86 47 61 52 +45 29 47 99 52 info@lykkesmeden.dk
Lykkesmeden
LykkeSmeden

Om os

Kvalitetsmaskiner til de østjyske entreprenører og landmænd

MASKINER
Martin Lykke
LykkeSmeden

Kvalitet og faglighed

Hos LykkeSmeden har vi siden 1998 serviceret de østjyske entreprenører og landmænd med kvalitetsmaskiner fra New Holland. Desuden har vi specialiseret os indenfor mærker som Lemken, Giant, Joskin og He-Va.

PASSION

GREJ OG MASKINER

Vi er meget omhyggelige i vores udvælgelse af produkter – vi satser på kvalitet frem for kvantitet! Med den filosofi kan vi garantere jer kunder et af markedets allerbedste produkter, uanset om det er traktorer, høst- eller entreprenørmaskiner.

Vi vil gerne være kendte for vores faglighed – både indenfor salg, service og reservedele. Vi sørger for hele tiden at være opdateret og uddannet indenfor alle områder. Og det kommer jer til gode, når I skal handle nye og brugte maskiner eller benytte vores værksted, hvor vi har dygtige montører, der ikke blot er specialister indenfor vores egne hovedmærker, men også andre mærker og farver!

Vi gør en dyd ud af at pleje forholdet til alle vores kunder og har traditionen tro lange kunderelationer.

Således strækker kundelisten sig også langt længere end til Øster Tørslev og omegn. Vi har mejetærskere kørende i Østeuropa og vores servicevogne ses af og til på vejene i Nordjylland og Sjælland – så på en måde er vi landsdækkende.

Grej og maskiner har altid været den helt store passion for Martin Lykke, som er indehaver af LykkeSmeden. Det har resulteret i en egenproduktion af en robust HD50-sprederive, som er en meget kraftig rive, der fx kan klare at sprede vådt frøgræs. Derudover har Lykke Smeden et galvaniseret kærretræk på samvittigheden og mon ikke der i fremtiden dukker flere spændende landbrugsprodukter frem fra smedeværkstedet.

Vi beskæftiger 16 dygtige medarbejdere med hver deres speciale indenfor salg, service og reservedele.

Vi vil gerne være kendte for vores faglighed – både indenfor salg, service og reservedele.

VI FORHANDLER

Projects

HISTORIE

VORES

Det hele begyndte tilbage i 1992, hvor Martin Lykke momsregistrerede et fælles lille firma sammen med en god skolekammerat, Niels Aage Nørager. Firmanavnet blev Nima I/S. Dengang var hovedbeskæftigelsen halmpresning og netpakkemaskiner til juletræer. Med tiden blev der opført en grisestald, og den skulle sidenhen blive startskuddet til LykkeSmeden. Stalden og grisene købte Niels Aage og Martins andel blev brugt til at opkøbe en maskinforretning.

Således kom LykkeSmeden A/S til i august 1998, og fik til at begynde med adresse på Dalbyovervej 7 i nogle mindre lokaler, der havde huset en gammel landbrugssmedje. Martin Lykke, som var udlært landbrugsmaskinmekaniker, startede op med én ansat, men der kom hurtigt flere hænder til.

I 2007 blev der bygget et halmhus på Dalbyovervej 40, og i takt med at der kom gang i forretningen, blev der udvidet ad flere omgange. Halmhuset blev med tiden til kontor og værksted og i 2011 kunne LykkeSmeden flytte hjem til Dalbyovervej 40, som også er privatadressen.

Udviklingen har fortsat og i 2020 startede opbygningen af ny maskinhal til brugte maskiner.

I 2021 beskæftiger LykkeSmeden A/S alt i alt 17 medarbejdere inklusive Martin og hustruen Pia. Omsætningen er med tiden steget til i dag at runde ca. kr. 100. mio. årligt baseret på typisk dansk maskinhandel.

Sideløbende med LykkeSmeden har vi fortsat selskaberne, der startede det hele – Nima I/S og Nima Halm ApS. Her beskæftiger vi os med formidling, håndtering og salg af op mod 25.000 tons halm på årsplan. Primært salg til varmeværker samt egenproduktion af halmpiller til biogasanlæg og strøelse.

LykkeSmeden er i dag forhandler af New Holland, Lemken, Giant og Joskin og har derudover en egenproduktion af river og kærretræk til halmvogne. Der forhandles også Honda samt mange andre af de produkter, kunderne efterspørger.

LykkeSmeden A/S finder du i dag på Dalbyovervej 40 i Øster Tørslev ved Gjerlev J.