Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dalbyovervej 40, Øster Tørslev, DK-8983 Gjerlev J +45 86 47 61 52 +45 29 47 99 52 info@lykkesmeden.dk
Servicebil LykkeSmeden
LykkeSmeden

Værksted

Vores montører er ikke blot er specialister indenfor vores egne hovedmærker, men også andre mærker og farver!

SERVICE
New Holland værksted
Værkstedet

Vi er specialister på værkstedet

Hos LykkeSmeden har vi eget maskinværksted, med dygtige montører der tager sig af alle typer landbrugsmaskiner og entreprenørmaskinel.

Landbrugs- og entreprenørmaskiner

SERVICE

Vi har et stærkt team af dygtige montører, der ikke blot er specialister indenfor vores egne hovedmærker, men også andre mærker og farver! Aller er velkommen på værkstedet hos LykkeSmeden, hvor vi serviderer dine:

Kontakt værkstedet

Værkfører

Kasper Christoffersen

Tlf. 51 55 73 31

Reservedele – Supporter

Thommas Mannik

Tlf. 21 76 61 62

VI HOLDER DINE MASKINER KØRENDE

VÆRKSTED OG SERVICEBILER

Vores montører har været her i mange år, og vi sørger for løbende efter- og videreuddannelse, således de altid er opdateret og kan løse alle typer opgaver. Vi er selvfølgelig specialister indenfor vores egne hovedmærker som New HollandLemken, Giant, Joskin og He-Va kan vi med bind for øjnene! Desuden har vi montører med stor erfaring fra andre mærker og farver, så heller ikke her skal du gå forgæves.

Vi kan skaffe reservedele til alle maskiner, og skulle det en enkelt gang eller to knibe, så laver vi dem selv her i huset eller hos samarbejdspartnere lokalt. Det gælder alt lige fra nav, rotorholder, slagler, træk til pressere med videre.

Foruden vores eget værksted i Øster Tørslev har vi også seks servicebiler der gerne kommer ud til dig. De tre af dem tager sig primært af høstmaskiner og de sidste tre har hovedsagligt fokus på traktor- og entreprenørmaskinerne. Vi har montører på Sjælland til igangsætning af mejetærskere og kører gerne landet rundt, for at holde jeres maskinerne kørende.

Lykke Smeden er et rigtigt smedeværksted, og vi er ikke for fine til at bruge vinkelsliberen og svejseren. Vi er nede på jorden, og har et grundigt kendskab til landbruget. Vi tager os af udefrakommende reparationer af enhver art og bruger mange timer på service og vedligehold af solgte maskiner samt klargøring af nysalg.

Vi ved, hvor vigtigt det er for jer, at holde maskinerne kørende med mindst mulig nedetid. Derfor tilbyder vi også serviceaftaler, hvor vi sørger for at alle eftersyn er lavet inden sæsonstart. Desuden kan vi rykke ud både nat og dag, hvis det skulle være nødvendigt.

Skulle du være interesseret i en serviceaftale, så tag fat i vores værkfører – han sammensætter en aftale der sikrer jeres maskinpark er serviceret og opdateret.

Vi er selvfølgelig specialister indenfor vores egne hovedmærker som New Holland - Lemken, Giant, Joskin og He-Va kan vi med bind for øjnene!

VI FORHANDLER