Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dalbyovervej 40, Øster Tørslev, DK-8983 Gjerlev J +45 86 47 61 52 +45 29 47 99 52 info@lykkesmeden.dk
Lykkesmeden
LykkeSmeden

Nysalg

Vi har fokus på kvalitetsmaskiner - få men stærke brands, som vi kender og ved, vi kan stå inde for.

MASKINER
Lykkesmeden New Holland forhandler
Nysalg

Fabriksnye kvalitetsmaskiner

Hos LykkeSmeden har vi 100% fokus på kvalitetsmaskiner. Vi har valgt at koncentrere os om få men stærke brands, som vi kender og ved, vi kan stå inde for. En god landbrugsmaskine skal være driftssikker, brugervenlig og effektiv.

Vi forhandler

Maskiner & redskaber

Vi har masser af nye maskiner og redskaber på lager indenfor vores hovedmærker og tilbyder altid gode priser qua vores store indkøb. Det kommer selvfølgelig dig til gode!

Går du med planer om at handle nyt, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne, og husk at vi gerne tager dine brugte maskiner og dit udstyr i bytte.

Kontakt vores sælgere

Sælger – Indehaver

Martin Lykke

Tlf. 29 47 99 52

Brugt salg maskiner og marketing

Jonatan Lykke

Tlf. 29 24 57 31

Autoriseret forhandler af

NEW HOLLAND

LykkeSmeden er certificeret New Holland-forhandler og har den fulde linje i deres landbrugsmaskiner såvel som entreprenørmaskiner.

Vi har solgt New Holland siden 1998 og har aldrig haft andre mærker – og det er noget, vi er ret stolte over! New Holland tilbyder nemlig et bredt udvalg af traktorer, mejetærskere og entreprenørmaskiner, og de er kendte for deres driftssikkerhed og brugervenlighed. Det er ikke uden grund at New Holland er Danmarks mest solgte traktormærke gennem det sidste årti!

New Holland har skarpt fokus på at tilbyde det største udvalg af tilgængelige løsninger til at øge effektiviteten og produktiviteten. Men miljøet respekteres. Det kommer blandt andet til udtryk i Clean Energy Leader-strategien, der blev lanceret for aktivt at fremme teknologien bag vedvarende energi, emissionsreduktion og bæredygtig landbrugsproduktion.

Vi har solgt New Holland siden 1998 og har aldrig haft andre mærker – og det er noget, vi er ret stolte over!

New Holland Agriculture
NEW HOLLAND

AGRICULTURE

Vi forhandler hele New Hollands brede produktsortiment til landbruget. New Holland er en af verdens største producenter af maskiner til landbruget. New Holland har skarpt fokus på at tilbyde det største udvalg af tilgængelige løsninger til at øge effektiviteten og produktiviteten, men miljøet respekteres. Det kommer blandt andet til udtryk i Clean Energy Leader-strategien.

New Holland Construction
NEW HOLLAND

CONSTRUCTION

New Holland Construction er en del af den globale CNH koncerns store produktprogram under Fiat koncernen. Maskinerne produceres primært på CNH's moderne fabriksfacilliteter i Italien. New Holland Construction omfatter et bredt produktsortiment med velkendte og gennemprøvede kvalitetsprodukter til industriel brug, som rendegravere, minigravere og læssemaskiner.

Lemken
Vi forhandler

LEMKEN

Vi forhandler også - og har gjort det siden 1998 - det komplette program fra tyske Lemken. Kvalitetsredskaber til jordbehandling, såning og plantebeskyttelse. Lemkens såmaskiner, plove og sprøjter er topkvalitet til den professionelle bruger. Årtiers erfaring, forskning og udvikling, moderne produktionsteknik samt den gode service og opbakning, har sikret Lemken en god plads på det danske marked for jordbehandlingsudstyr.

He-Va
Vi forhandler

HE-VA

Danske He-Va er et stærkt brand indenfor landbrugsmaskiner og leverer alt fra såbedsharver til tromler og frøsåudstyr til det moderne landbrug.

HE-VA er indbegrebet af godt håndværk. De udvikler og producerer landbrugsmaskiner af høj kvalitet, der gør arbejdet på gården nemmere, hurtigere og sikrer størst muligt udbytte.

Giant
Vi forhandler

GIANT

Når snakken falder på minilæssere, kan vi ikke komme udenom Giant, som er er en kraftig knækstyret minilæsser produceret af Tobroco i Holland. Maskinen er opbygget af anerkendte kvalitetskomponenter indenfor hydraulik, aksler og motorer (Kubota motor).

Giant minilæssere leveres med styrtbøjle eller hus. Endvidere findes et væld af redskaber, der kan monteres på maskinen.

Af redskaber kan nævnes skovl, balletang, kost, overfaldsklo, sandudlægger og mange flere - ring om det redskab du står og mangler.

Joskin
Vi forhandler

JOSKIN

Belgiske Joskin tilbyder et bredt program af vogne til transport af landbrugsprodukter, møgspredere og gyllevogne til den professionelle landmand, maskinstationer og entreprenører.

Vi tilbyder hele deres produktprogram og hjælper dig gerne med at finde den helt rette Joskin-løsning.

Joskin fremstiller årligt over 1.000 robotsvejsede vogne. Den ensartede og helt suveræn svejsekvalitet, og en avanceret overfladebehandling sikrer en uovertruffen finish og lang levetid.

VI FORHANDLER