Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dalbyovervej 40, Øster Tørslev, DK-8983 Gjerlev J +45 86 47 61 52 +45 29 47 99 52 info@lykkesmeden.dk
HD50 Sprederive
LykkeSmeden

HD50 Sprederive

LykkeSmeden har udviklet en kraftig spreder, som effektivt fordeler halmen fra et 50 fods skår.

SPREDER
HD50 Sprederive
Lykkesmeden

Spreder til store og kompakte skår

Vi har udviklet en meget kraftig HD50 sprederive, som effektivt fordeler halmen fra et 40 fods skår.

LYKKESMEDEN HD50 Sprederive

Fordele

Vores sprederive er udviklet til effektivt at fordele vådt halm og græs fra et 50 fods skår i fuld bredde.

Lykkesmeden

SKÅRSPREDER

Hos LykkeSmeden har vi udviklet en heavy duty spreder, som effektivt fordeler halm og græs fra et 50 fods skår i fuld bredde.

For at opnå den rette kvalitet skal halmen ofte ligge på skår en dag eller to, efter at det er høstet. En kraftig regnbyge kan nødvendiggøre, at halmen skal spredes ud, for at få det tørt igen. Og det er her vores HD50 sprederive bliver aktuel.

Traditionelle vendere er effektive til at vende bredspredt materiale, men er ikke designet til at rykke et 30 eller 40 fods skår af våd halm fra hinanden. Derfor udviklede vi vores egen heavy-duty vender med to kraftige rotorer. Modelbetegnelsen HD50 står for heavy-duty, og at redskabet kan sprede et 50 fods skår i fuld bredde. Arbejds- og transportbredden er på små fire meter.

Den er udstyret med meget kraftige rivefjedre i 16 millimeter fjedrestål. Armene på de to rotorer er produceret i 30×60 millimeter fladstål, og rivefjedren er monteret med 16 millimeter bolte.

Riven trækkes igennem et T-gear og to vinkelgear. Gearene er med skråt skårne tandhjul og for at kunne vinkle rivehjulene er der imellem T-gearet og de to vinkelgear monteret kardankryds. Transmissionen er beskyttet med en glidekobling i kraftoverføringsakslen.

Under normale forhold er arbejdshastigheden cirka 15 km/t med sprederen og spredebredden kan kontrolleres med omdrejningerne på kraftudtaget. Sprederen monteres i traktorens trepunktsophæng og bæres af to hjul bag rotorerne. Hjulene kan højdeindstilles, og da topstangen er monteret i et aflangt hul, er der mulighed for at regulerer arbejdshøjden under arbejdet.

Modelbetegnelsen HD50 står for heavy-duty, og at redskabet kan sprede et 50 fods skår i fuld bredde